Esikatsele PDF
Siirry latauskeskukseen Tulosta
«
VUOSIKERTOMUS 2014

Finnvera lyhyesti

Finnvera on Suomen valtion omistama erityisrahoitusyhtiö, jonka tarkoituksena on parantaa ja monipuolistaa yritysten rahoitusmahdollisuuksia. Finnvera toimii rahoitusmarkkinoilla täydentäen pankkien ja muiden rahoittajien tarjoamia rahoituspalveluja. Finnvera on Suomen virallinen vientitakuulaitos, Export Credit Agency (ECA).

Autamme suomalaisia yrityksiä menestymään ja vahvistamaan kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia, vientitakuita, vientiluottojen rahoitusta ja korontasausta sekä pääomasijoituksia. Mahdollistamme rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Tavoitteenamme on, että suomalaiset yritykset uudistuvat, kehittyvät ja kohentavat kilpailukykyään. Haluamme myötävaikuttaa siihen, että uutta liiketoimintaa syntyy enemmän kuin vanhaa häviää.

Voimme rahoituksellamme olla mukana hankkeissa, joissa nähdään menestymisen mahdollisuuksia. Emme myönnä avustuksia tai suoria yritystukia, vaan tarjoamamme rahoitus on vastikkeellista, ja asiakas maksaa siitä riskiä vastaavan hinnan. Pyrimme mahdollistamaan, ettei yksikään hyvä hanke jää toteutumatta rahoituksen puutteen takia.

Finnveran toimintaa ohjaavat sitä koskeva lainsäädäntö, kansainväliset sopimukset sekä Suomen valtion asettamat elinkeino- ja omistajapoliittiset tavoitteet. Luotonantoon tarvittavat varat Finnvera hankkii rahoitusmarkkinoilta.

Katso animaatiovideo Finnveran toiminnasta

Kerro kaverille

Oma nimesi
Oma sähköpostisi
 
Sähköpostin otsikko
Viesti
 
Kavereiden sähköpostit

 Lisää kaveri