Esikatsele PDF
Siirry latauskeskukseen Tulosta
«
VUOSIKERTOMUS 2014

Asiantuntevaa palvelua koko maassa

Finnveralla on kotimaassa 15 toimipisteen verkosto, jonka kautta asiantuntijamme palvelevat yrityksiä koko maassa. Toimipisteet tarjoavat rahoitusratkaisuja yhteistyössä muiden julkisten ja yksityisten rahoittajien kanssa. Lisäksi Finnveralla on Pietarissa edustusto, joka auttaa Venäjän markkinoille pyrkiviä ja siellä jo toimivia suomalaisyrityksiä.

Organisaatiomuutoksen myötä syksyllä 2014 Finnveraan muodostettiin kaksi uutta tiimiä, palvelukeskus ja kasvu- ja kansainvälistyminen -tiimi. Palvelukeskus hoitaa pienyritysten rahoitukseen liittyviä tehtäviä. Kasvu- ja kansainvälistyminen -tiimissä asiantuntijajoukko palvelee kasvavia ja kansainvälistyviä pk-yrityksiä näiden rahoitustarpeissa. Molemmat tiimit toimivat valtakunnallisesti.

Viennin rahoitus -yksikkö palvelee Suomessa toimivia suuria vientiyrityksiä ja vastaa Finnveran ulkomaisesta riskinotosta. Yksikön asiantuntijat työskentelevät Helsingissä ja tarjoavat vientiyrityksille ja niiden ulkomaisille ostaja-asiakkaille viennin rahoitukseen liittyviä palveluja yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten rahoittajien kanssa.

Finnvera yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa

Pienrahoituksessa Finnvera toimii tiiviissä yhteistyössä seudullisten yritysneuvontaorganisaatioiden, kuten uusyrityskeskusten ja kuntien elinkeinoyhtiöiden, kanssa. Vuonna 2014 näiltä yhteistyökumppaneilta saadut 926 rahoituskelpoisuuslausuntoa nopeuttivat aloittavien yritysten rahoitushakemusten käsittelyä. Yhteistyö pankkien kanssa pienyritysten rahoittamisessa oli aktiivista. Vuonna 2014 Finnvera myönsi pankkien pienyritysluotoilleen hakemia pientakauksia 54 miljoonaa euroa.

Kerro kaverille

Oma nimesi
Oma sähköpostisi
 
Sähköpostin otsikko
Viesti
 
Kavereiden sähköpostit

 Lisää kaveri